Sockerskrubb - Jordgubb Sugar Scrub

Sockerskrubb - Jordgubb Sugar Scrub
159,00 kr
Heavenly Sluscious Sugar Scrub Strawberry står det på förpackningen, och inget kunde vara mer sant!
Beskrivning

Detaljer

Heavenly Sluscious Sugar Scrub Strawberry

står det på förpackningen, och inget kunde vara mer sant!

 


Jordgubbsdoften är äkta och intensiv, nästan som nyplockade solvarma jordgubbar en sommardag och sitter i en stund efter det att man har scrubbat sig. Innehåller dessutom mjukgörande mandelolja och avocadoolja som gör att din hud känns sagolikt len efter skrubben.

De Lauriers sockerskrubb är en bodyscrub baserad på socker vilket innebär att man använder sockerkornen som skrubbmedel. Skrubben är ganska grovkornig och ger en ordentligt skrubbande effekt. Vill du prova så ta en liten näve strösocker och gnugga på kroppen. Ungefär så känns skrubben med det tillägget att skrubben är en halv-våt produkt som också innehåller mjukgörande oljor. Skrubben är otroligt skön att använda och när du väl har provat är du fast och kommer inte vilja ha någon annan skrubb.

Sugar scrub är en halv-våt produkt som levereras i en burk innehållande 500g skrubb. Burken är av plast och har tättslutande lock så den tål att stå i duschen/på badkarskanten och bli duschad utan att vare sig förpackningen eller scruben förstörs.

Doseringen är enkel, du tar bara upp lite sockerskrubb från burken när du duschar eller badar, skrubbar dig med den och sköljer av. Den härliga jordgubbsdoften sitter däremot kvar och din hud är mjuk och len.

  • Vikt: 500gram
  • Höjd: 12 cm
  • Diameter lock: 9.5 cm
  • Diameter botten: 7.3 cm

 

 

 

 

Mer information

Mer information

Deklaration Nej
Tillverkare De Laurier
Innehåll Nej
Recensioner

Kundrecensioner 8 item(s)

Underbar, köp den!
Doftar fantastiskt av solmogna jordgubbar och lämnar huden underbart skön och mjuk. Lyx! Recension av Ingela Ersson / (Skrevs den 2011-01-20)
Helt underbar scrub!!
Doftar helt ljuvligt, scrubar bra på huden och lämnar efter en återfuktad hud som man inte behöver smörja in! Finns inget bättre!! Recension av Camilla Stenlund / (Skrevs den 2010-12-13)
Goo!
Härligt med en skrubb som tar i ordentligt men inte är en saltscrub, som inte är så skön om skulle råka ha något litet sår någonstans.. Den är jättehärlig och huden känns insmord efteråt, bodylotion blir nästan överflödigt. Recension av Anna-Sara / (Skrevs den 2009-12-20)
Helt underbar bodyscrub!!!
Helt underbar bodyscrub!!! Ordentliga korn som scrubbar rent och man luktar ljuvligt av jordgubb efteråt!!
Rekomederas varmt! Recension av Camilla Wikström / (Skrevs den 2009-11-02)
Ger en känsla av lyx i vardagen.
Jag har letat efter denna scrub ända sen jag köpte den första gången på ett SPA i Göteborgs skärgård. Inte nog med att den gör huden babylen, man luktar dessutom helt ljuvligt av den. Ger en känsla av lyx i vardagen. Nu har jag precis beställt 4 stycken, en att behålla själv och tre till julklappar åt lyckliga familjemedlemmar! KÖP DENNA TILL ALLA NI TYCKER OM! Recension av Anna Malmén / (Skrevs den 2009-11-02)
Den river bra och framförallt blir man så len efteråt,
Det luktar så otroligt gott om den här scruben att jag nästan blir sugen att äta av den... Den river bra och framförallt blir man så len efteråt, babylen! Jag har dock två varningar - 1. man kan bli beroende!! :-) 2. Och barn kan tycka att den är rolig att leka med. Systerdotter hällde vatten i burken för att innehållet skulle bli större. Resultat: en sockerhög i botten av burken...
Men jag tackar föregående recensent för tipset av denna härliga scrub! Recension av Ulrika Jansson / (Skrevs den 2009-11-02)
Helt underbar!
Helt underbar! Man blir babylen och luktar himmelskt gott efteråt, känns otroligt lyxigt :) Recension av Clara Larsson / (Skrevs den 2009-11-02)
Dryg. Rekommenderas varmt!
En fantastisk peeling som gör huden både ren och mjuk som sammet, men också återfuktar rejält så att man inte behöver smörja in sig efteråt. Doftar naturligt gott av solmogna jordgubbar. Dryg. Rekommenderas varmt! Recension av Malin Andrén / (Skrevs den 2009-11-02)

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.