Choklad badmuffin med kakaosmör

Choklad badmuffin med kakaosmör

Ordinarie pris 54,00 kr

Special Price 40,00 kr

Badmuffin choklad med "strössel". Ger attityd, färg, brus och arom till ditt bad, flera gånger. Individuellt förpackade för bästa hållbarhet.
Innehåller kakaosmör och eteriska oljor.
Beskrivning

Detaljer

Badmuffin choklad med "strössel". Ger attityd, färg, brus och arom till ditt bad. Individuellt förpackade för bästa hållbarhet.

Lägg ditt badmuffin i varmt badvatten och se hur det smälter och frigör arom och mjukgörande kakosmör

Muffinet räcker till hela fyra bad, dela det i bitar eller ta upp det efter en stund och lägg tillbaka det i sin form på badkarskanten till nästa bad.

Innehåller kakaosmör och eteriska oljor.

Mer information

Mer information

Deklaration Nej
Tillverkare Nej
Innehåll Natrium bikarbonat, citronsyra, kakaosmör, majsstärkelse, natriumlaurylsulfat, Sheasmör, parfym, vatten, patchouliolja, vetiverolja, bensylbensoat, färgämnen CI1940, CI 14700, CL 73015, CL 17200 CL 16035
Recensioner

Kundrecensioner 1 item(s)

Sugen på choklad...
Sugen på choklad men det finns ingen hemma? Svårt att få barnen att ta ett välbehövligt bad efter en sandig dag på förskolan? Frusen pms-kväll? Då heter lösningen Chokladbadmuffin, en badbomb formad som en muffin komplett med strössel och allt. Den doftar Oboj, ger ett härligt bad och är så söt att man kan ha den enbart som dekoration på badrumshyllan. Finns med jordgubb och vanilj också, en perfekt trio att ge till kakälskaren i julklapp!
Recension av Sublimt.se / (Skrevs den 2009-11-02)

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.