Orange linden blossom örtbadpulver

Orange linden blossom örtbadpulver
30,00 kr
Orange linden blossom örtbadpulver från Dresdner Essenz häller du i badkaret under rinnande vatten och blandar ordentligt. Du använder hela påsen till ett bad. Lägg dig i blöt i badet 10-20 minuter och njut av att känna dig som en ny människa när du kliver ur badet.Den naturliga essentiella oljan från apelsiner tillsammans med doften från Linden blossom (Parklind) skapar ett behagligt aromatiskt örtbad. Den här kombinationen har både en balanserande och en upplyftande effekt på kropp och sinne. Orange linden blossom passar bra när du vill känna dig gladare och behöver en stunds avslappning efter en hård dag på jobbet.


En blandning av Vitamin E, Allantoin, Provitamin B5 och Citronmeliss skyddar och återfuktar din hud. Oljan får din hud att kännas silkeslen efter badet.

Badpulvret innehåller 60 gram, räcker till ett bad.
Beskrivning

Detaljer

Orange linden blossom örtbadpulver från Dresdner Essenz häller du i badkaret under rinnande vatten och blandar ordentligt. Påsen räcker upp till två bad, beroende på storleken på ditt badkar. Lägg dig i blöt i badet 10-20 minuter och njut av att känna dig som en ny människa när du kliver ur badet.

Den naturliga essentiella oljan från apelsiner tillsammans med doften från lindblommor skapar ett behagligt aromatiskt örtbad. Den här kombinationen har både en balanserande och en upplyftande effekt på kropp och sinne. Apelsin och lindblom passar bra när du vill känna dig gladare och behöver en stunds avslappning efter en hård dag på jobbet.

En blandning av vitamin E, allantoin, provitamin B5 och citronmeliss skyddar och återfuktar din hud. Oljan får din hud att kännas silkeslen efter badet.


Påsen innehåller 60 gram och räcker till 1-2 bad.

Mer information

Mer information

Deklaration Nej
Tillverkare Dresdner Essenz
Innehåll Nej
Recensioner

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.