Kundtjänst

Betalningsalternativ

Betalningsalternativ

Vi erbjuder flera olika betalningsalternativ för att du som kund ska kunna välja det sätt som passar dig bäst. Du har att välja mellan betalning med betalkort/kreditkort eller förskottsbetalning eller faktura.
Betalning med kort

Betalning med kort

MasterCard, Visa

Spastugan använder sig av en säker betalningslösning hos Nets som uppfyller bankernas högt ställda krav på säkerhet och integritet. När du betalar med kort skickas du till en betalsida hos Nets där betalning sker under betryggande former. Betaluppgifterna stannar hos Nets som debiterar ditt kort. I vissa fall kan du behöva använda en kortläsare som du fått av ditt kortutställare, detta för att garantera högsta säkerhet för både oss och dig. Efter fullbordad betalning återvänder du till Spastugans webbsida.

Faktura

Om du väljer att betala mot faktura skickar vi fakturan med ditt paket. Fakturaavgiften är 29 kronor. Du får 30 dagars räntefri kredit från det att vi skickar paketet. Maxbeloppet för att handla på faktura är 1500 kronor.

För mer information vänligen besök Klarna, www.klarna.se

För att få handla mot faktura måste du fylla följande krav:

  • Du måste vara över 18 år.
  • Du får inte ha några betalningsanmärkningar.
  • Du får inte ha tidigare obetalda krav från Klarna.
  • Din adress måste vara samma adress som du är folkbokförd på.

 

Förskottsbetalning/kontant vid avhämtning
Kontakta oss för mer information.
Retur och ångerrätt
Spastugan tillämpar reglerna om ångerrätt fullt ut. Det betyder att du kan returnera din vara inom 14 dagar från att du fått den utan särskild anledning. Du får tillbaka allt du betalat för varan. Returfrakt sker lämpligast med ett spårbart fraktsätt som Schenker eller Posten. Det är viktigt att du kontaktar oss om du tänker returnera, vi vill gärna veta vad det är som blivit fel så att vi kan göra det bättre nästa gång. Ange ditt ordernummer, står på fakturan, när du returnerar.
Fel på varan
Om det skulle visa sig vara fel på varan, fel leverans eller om något gått sönder i posten så får självklart en ny produkt, och om det inte går så får du pengarna tilbaka. Kontakta oss med en gång så löser vi det så fort som möjligt.
Frakt
Spastugan tillämpar fri frakt vid order över 350 kr. För order under 350 kostar frakten endast 59 kr. Vi skickar normalt med DHL, ett snabbt, säkert och spårbart fraktsätt. Du hämtar ut paketet på en DHL Service Point nära dig dagen efter vi skickat det. Du får en avi per SMS eller e-post. Du får en spårningskod när vi skickar paketet och sen kan du titta på DHLs hemsida och ange ditt sändningsnummer för att följa pakets gång.
Kontakt

Adress
Spastugan
Box 6179
102 33 Stockholm

info@spastugan.se
Kundtjänst telefon: 08-55 11 34 78