Om Spastugan

Kort om E-butiken
Spastugan.se öppnade sin e-butik för exklusiva badprodukter under våren 2006. Spastugan drivs nu av Magnus och Eva på Internaut AB.
Sortimentet har sedan starten utökats med exklusiva, högkvalitativa doftljus från amerikanska Yankee Candle och med fler produkter med inriktning på dusch, bad och hemmaspa.

Spastugan är en personlig webbutik som värdesätter en nära kundrelation och sätter kunderna i fokus. Målsättningen är att kunna erbjuda alla våra kunder kvalitativa och roliga produkter som passar perfekt som presenter eller för att sätta guldkant på en gråmulen dag.
Alla beställningar skickas inom 24 timmar måndag till fredag, vi levererar med DHL och paketen hämtar du ut på en Service Point nära dig nästa dag. Vi säljer endast sådant som vi själva har i lager. Under semesterperioden (midsommar - 10 augusti) levererar vi dock med längre intervaller, vanligen en gång/vecka, så maila oss gärna om du behöver veta om du hinner få dina varor inom en viss tid.
Är det något du undrar över eller om du bara vill komma i kontakt med oss så finns adresser och telefonnummer längre ner på sidan.

Vision
Vårt mål är att bli det självklara valet när Du ska köpa spaprodukter. Vi håller en hög servicenivå och säljer endast produkter vi själva tycker om. Spastugan kommer alltid jobba för att utöka sitt sortiment och leta efter udda, roliga produkter till ditt hemmaspa. Vi vill erbjuda dig inte bara kvalitativa produkter till hela familjen utan också presenter att ge bort vid alla tillfällen.

Kundtjänst
Undrar du över något? Har du en fråga som du inte hittar svaret på? Ring kundtjänst!
Kundtjänst når du på 08 551 134 78 och vi svarar garanterat mellan 08.00 och 17.00. Ringer du på andra tider kan det vara en röstbrevlåda som tar ditt samtal. Alla samtal besvaras inom 24 timmar!Ägandeförhållanden
Spastugan.se ägs och drivs av Internaut AB.
Org nr: 556793-0457. Innehar F-skatt samt momsregistreringsbevis.

Adress
Spastugan
Box 6179
102 33 Stockholm

info@spastugan.se
Kundtjänst telefon: 08-55 11 34 78