Salt Scrub - Grapefruit & Fennel

Fler bilder

Salt Scrub - Grapefruit & Fennel
155,00 kr
En vitaliserade saltskrubb med frisk doft av fänkål och grapefrukt.
Beskrivning

Detaljer

Vår populära saltskrubb i ny doft med frisk grapefrukt och fänkål, ett vegetariskt alternativ som gör att du blir av med död hud på ett skonsamt och vårdande sätt. Med havssalt och vårdande oljor som gör din hud ren och mjuk. De Lauriers saltskrubb är en bodyscrub baserad på havssalt vilket innebär att man använder havssaltet som skrubbmedel. Skrubben är ler finkornig än sockerskrubben och ger en mjukare skrubbeffekt. Vill du prova så ta en liten näve vanligt matsalt och gnugga på kroppen. Ungefär så känns skrubben med det tillägget att skrubben är en halv-våt produkt som också innehåller mjukgörande oljor. Skrubben är otroligt skön att använda och när du väl har provat är du fast och kommer inte vilja ha någon annan skrubb. Saltskrubb är en halv-våt produkt som levereras i en burk innehållande 500g skrubb. Burken är av plast och har tättslutande lock så den tål att stå i duschen/på badkarskanten och bli duschad utan att vare sig förpackning eller skrubben förstörs. Doseringen är enkel, du tar bara upp lite saltskrubb från burken när du duschar eller badar, skrubbar dig med den och sköljer av. Den härliga grapedoften sitter däremot kvar, och även den sköna känslan av skrubben.
Mer information

Mer information

Deklaration Nej
Tillverkare Nej
Innehåll Nej
Recensioner

Kundrecensioner 1 item(s)

River ordentligt!
Jag var lite orolig över doften då fänkål inte hör till mina favoritdofter men lyckligtvis känner jag bara den friska doften av Grapefrukt.

Jag trodde den skulle vara svåranvänd då det är en "halv-våt" produkt och att skrubben mest skulle ramla av men det gick förvånansvärt bra och saltflagorna fäste sig ganska bra på våt hud. Vätskan lägger sig gärna i botten och gör att det översta lagret blir väldigt torrt, det har jag löst genom att förvara burken upp och ner och vänder på den bara innan jag kliver i duschen. Det täta locket gör att det fungerar alldeles utmärkt bara man ser till att den är ordentligt stängd innan man vänder på den.

Jag har använt saltskrubbar tidigare men aldrig någon med såhär stora flingor och jag stålsatte mig inför vad jag trodde skulle bli något i stil med en rivig tortyrupplevelse med röd och fläkt hud som följd. Och ja, den rev ordentligt till en början och kändes inte ens i närheten av skön men ju blötare flagorna blev desto mjukare blev de och tillslut kunde jag faktiskt njuta av behandlingen.

För de som gillar rivigare skrubbar och inte har problem med torr hud kan jag ändå rekommendera den och för oss andra torrisar fungerar den alldeles utmärkt som fotskrubb även om mina kittliga fötter reagerade en aning. Se bara till att smörja torra fötter efteråt då den även där känns ganska uttorkande.

http://beleza.blogg.se/2010/may/spastugan-salt-scrub-grapefruit-fennel.html Recension av Tina / (Skrevs den 2010-05-20)

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.