Så här tycker våra kunder om oss:

Detta är vad några av våra kunder ansett om oss genom åren:

snygg!

bra info och bra en shop totalt sett!

/Kattis Andersson
(Hittabutik.se 2010-05-13)

toppen!

lättförståelig sida, lätt att beställa... och snabb leverans. beställde en måndagkväll och fick leveransbesked på onsdag vid lunch via sms. toppenbra!

/Veronica
(Hittabutik.se 2010-04-28)

snabbt och bra!

trevligt att handla hos spastugan!
bra produkter och snabb leverans.
spastugan är mån om sina kunder!
maria g.

(Hittabutik.se 2010-01-19)

HÄR VILL JAG HANDLA IGEN! 

mycket bra produkter och mycket bra och snabb service!!!
/Maria Grönlund
(Hittabutik.se 2009-11-02)

 

Inköp av Yankee Candle ljus från Spastugan.se

Jag har handlat hos Spastugan.se och är jättenöjd. Att genomföra köpet gick enkelt och snabbt. Jag fick lika fort en bekräftelse att mitt paket var på väg med Schenker och fick då också ett paketID så att jag själv kunde spåra mitt paket.

Det enda jag inte riktigt gillade var att Schenkers paketspårning inte känns så uppdaterad alltid och att det tar ganska lång tid för dem att få fram paketen. Jag tror att jag väntade 5 vardagar innan jag fick min SMS-avi och kunde hämta mitt paket.

Produkten jag köpte var ett Yankee Candle ljus vilket helt och hållet motsvarade mina förväntningar.

Jag mailade med kundtjänsten hos Spastugan och fick omgående svar på mina frågor.

Så på det hela skulle jag säga en klar 5:a men jag sätter en 4:a just för att det ändå tog 5 dagar för mitt paket att komma fram.

/Mentos (Ciao 2008-10-03)

Spastugan.se

Enligt min erfarenhet av spastugan.se så anser jag att de är duktiga på sin sak. De har kvalitetsprodukter till ett bra pris. Leveransen sker relativt snabbt.

Deras hemsida är lätt att förstå och de har ett brett sortiment på vackra doftljus eller urläckra tvålar. Det är bara att välja!

 Ett stort plus är att de har Yankee candle, doftljus från USA som jag har varit på jakt efter sedan år 2000 när jag först fick ett Yankee candle-ljus i present från USA. Och nu fanns det hur många olika dofter att välja mellan!

 Dessutom fick man nu även en gratis present om man beställde för minst 350 kronor och vem tackar nej till en liten present?

Dock så är ett stort minus att när man skulle betala (allt över internet betalar jag efter jag har fått varan) och skulle man göra det på spastugan.se så blev det genom Kreditor och därpå las en fakturaavgift på 29 kronor på.

Min upplevelse av spastugan.se har varit positiv och jag kommer definitivt handla där igen!
Har du tid över? Titta in på spastugan.se! 

/Puddso (Ciao 2008-12-01)

Suverän butik, bra service, härliga produkter.

/Marika (jagvetinte.com 2008-09-19)

 

Tyck till om oss! Lämna din recension på Hittabutik.se.